Munkaruházat: 

Munkavédelmi bakancsok, cipők, ruhák és kiegészítők.

2011. júniustól a munkaruházati termékeinknek új részleget nyitottunk, így kb. 200 négyzetméteren csak ruhák, cipők és mindenféle kiegészítők találhatók. Nem csak az építőiparban dolgozók találhatnak nálunk az előírásoknak megfelelő ruházatot, felszereléseket (kesztyűket, maszkokat, sisakokat és sapkákat… stb.) hanem a vendéglátásban és az egészségügyben dolgozók, illetve a hobbiuknak hódolók (vadászok, horgászok…stb.) is. Mascot:

Mascot International nemzetközi családi tulajdonban lévő vállalat, amely a minőségi munka ruházatot és lábbelit gyárt és értékesít. MASCOT foglalkoztat több mint 2000 képzett és elkötelezett alkalmazottat Európában és Vietnamban is, és a Távol-Keleten is van gyára, ahol emberi kéz által történik a varrás nagy mennyiségben. Ruháik gyártása során nem csak a kényelemre és a biztonságra törekednek, hanem a design-ra is. Több mint 2 millió termékük van készleten. Mascot az egyik legerősebb márka.

Artra:

Az emberi civilizáció fennmaradásának és fejlődésének célja, a kreatív értékek képzése, egyidejűleg a környezet gondoskodásával. Az értékek képzésénél a munka mellett szükségünk van egyfajta biztonságérzetre, kényelemre és egészségvédelemre. Csapatunk saját értelmével, tapasztalataival és törekvésével átalakítja ezt az érzést valódi értékekké, amelyek tiszteletben tartják a jogaikat a saját méltóságukra, biztonságukra, kényelmükre és az esztétikára a munkahelyi környezetben. Az Ön bizalmából a mi képességeinkben ered szakmai büszkeségünk, és ez energiával tölt fel minket. 

Lee Cooper:

Morris Cooper 1908-ban alapította. Székhelye az Egyesült Királyságban van. Lee Cooper tervezői, gyártói számára fontos, hogy mind a trendet és a mind a technológiai fejlődést is kövessék. Több mint 70 országban ma már 683 saját üzlettel rendelkezik.

Minden Lee Cooper termékfejlesztés során tiszteletben kell tartania a márka DNS-t. Ez a DNS ötvözi a brit rock hatásokat a divattal és a kultúrával.

A Lee Cooper számára a biztonság és a kényelem mellett fontos a megjelenés, ezért ruhái és cipői akár a mindennapi életben is megállják a helyüket.

Demar:

Demar P.W 1978-ban alakult. Az egyetlen olyan cég a hazai piacon, amely hatalmas technológiai lehetőségekkel és szaktudással rendelkezik. A legmagasabb minőségű lábbeli előállításához alkalmazzák az általuk ismert és használt tapasztalatokat, információkat. A lábbelik gyártása során a befecskendezéses technológiát alkalmazzák.
Termel:
Professzionális vadászat, halászat és erdészet lábbeliket, Szakmai lábbeliket az ipar számára, Gumicsizmát és hócsizmát a gyermekeknek, valamint Szabadidős és rekreációs lábbeliket.

Urgent:

Lengyel cég, amely nem csak férfiak számára, hanem nők számára is gyárt munkavédelmi cipőket és ruhákat is.
Cipőik akár antisztatikus tulajdonságokkal, acélbetéttel, vagy acélbetét nélkül, energia elnyelő sarokkal, vízhatlansággal, szúrás biztos talppal és hideg elleni szigeteléssel is rendelkezhetnek.
Ruhái akár vízállóak, vágás biztosak és hő ellenállóak is lehetnek.
Termékeik gyártása során a kényelemre, a biztonságra és a kinézetre is ügyeltek.

Toma:

1967- ben alakult meg, TOMA azóta már egyet jelent a kreativitással és a minőséggel. Azzal a kifejezett céllal alapították, hogy forradalmasítja a szakmai egyenruhákat. Ruháira jellemző az elegancia, a stílus és a confort. A TOMA több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik. Saját összetéveszthetetlen stílusban készülnek a termékei Olaszországban.
A TOMA termelés célja: zállodák, éttermek, egészségügyi, szépség központ, a közösségek és az ipar.

Swiss One:

Egy svájci cég, amely stílusos és funkcionális védőszemüvegekkel foglalkoznak, amiket az iparban, a katonai és a hegesztő piacokon is alkalmazhatnak. Minőségi és biztonságos védőszemüvegeket gyártanak, amik kiváló illeszkedést és a kényelmet biztosítanak a viselőjüknek.

Termékeiket a fémipar, autóipar, mechanika, karbantartás, kémiai környezet és élelmiszeripar számára is ajánlják.

 
 

Keressen minket a fecebookon vagy iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön akcióinkról

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Pénznem

Kapcsolat

8360 Keszthely
Külső -Zsidi út 11.

Adószám: 11357636-2-20

Tel.: 06 (83) 318-183
Fax.: 06 (83) 510-324
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás:
H-P: 7:00-16:00
Szombat:7:00-12:00

 

Referenciák

Munkaruházat